zaproponuj szkolenia

HACCP

WEBINARIA Z ZAKRESU ŻYWIENIA ZBIOROWEGO:

Zapraszamy do udziału w webinariach skierowanych do intendentów, pracowników oraz kadry zarządczajęcej instytucjami:


Receptury, gramatury i jadłospisy dla dzieci i młodzieży żywionych w żłobku, przedszkolu i szkole, zgodne z aktualnymi przepisami prawnymi, normami żywienia i wymaganiami Sanepidu. Warsztaty praktyczne
9 listopadaa 2020 r. 09:00-15:00


Receptury, gramatury i jadłospisy dla osób dorosłych żywionych w zakładzie żywienia zbiorowego typu zamkniętego, zgodne z aktualnymi przepisami prawnymi, normami żywienia i wymaganiami sanepid. warsztaty praktyczne
10 listopada 2020 r. 09:00-15:00


Dietetyka z elementami systemu HACCP i zasadami prowadzenia gospodarki magazynowej środkami spożywczymi

3-dniowy kurs online dla intendentów Harmonogram zajęć:
26, 27, 30 listopada 2020 r. 8:00-16:00


Profilaktyka zakażeń wirusem SARS-CoV-2 w pomieszczeniach żywnościowych - jak opracować i wdrożyć odpowiednie procedury, w tym procedury HACCP?Od instrukcji do karty kontroli czyli zasady prowadzenia systemu HACCP w zakładzie żywienia zbiorowego zgodnie z aktualnymi przepisami prawnymi
10 grudnia 2020 r. 09:00-14:00


Diety, alergie i nietolerancje pokarmowe w żywieniu dzieci i młodzieży w żłobku, przedszkolu i szkoleWarsztaty praktyczne
11 grudnia 2020 r. 09:00-15:00


Realizujemy także szkolenia zamknięte dla grup pracowników (w wersji stacjonarnej i online). Zapytaj o wycenę.

Informacje, zgłoszenia:

Konrad Słomka
tel. 795 900 011

owal

zaproponuj temat szkolenia

* zaproponuj temat szkolenia i prześlij go do nas abyśmy rozważyli Twoją propozycję

Captcha