zaproponuj szkolenia

HACCP

WEBINARIA Z ZAKRESU ŻYWIENIA ZBIOROWEGO:

Zapraszamy do udziału w webinariach skierowanych do intendentów, pracowników oraz kadry zarządczajęcej instytucjami:


 Zmiana Prawa zamówień publicznych - nowe obowiązki zamawiającego w zakresie planowania, szacowania i dokumentowania czynności związanych z przygotowaniem do zamówienia publicznego na środki spożywczeOkreślanie kryteriów jakościowych dla środków spożywczych , dokumentacja systemu HACCP wspomagająca proces dostaw środków spożywczych
21 maja 2021 r.


 

Dieta to nie wszystko - zaburzenia odżywiania i ich przyczyny, sposoby przełamywania niechęci dzieci do zjadania produktów zdrowych.Prawidłowe komponowanie jadłospisu w oparciu o aktualną piramidę żywieniową, przepisy kulinarne: smaczne, zdrowe i lubiane przez dzieci
25 maja 2021 r.


Zamówienia publiczne na środki spożywcze okiem intendenta
28 maja, 11 czerwca 2021 r.


Żywienie dzieci w żłobkach
18 czerwca 2021 r.


Diety, alergie i nietolerancje pokarmowe w żywieniu dzieci i młodzieży w żłobku, przedszkolu i szkole
4 czerwca 2021 r.


Realizujemy także szkolenia zamknięte dla grup pracowników (w wersji stacjonarnej i online). Zapytaj o wycenę.

Informacje, zgłoszenia:

Konrad Słomka
tel. 795 900 011


Dotychczas przeprowadzone szkolenia:
Diety, alergie i nietolerancje pokarmowe w żywieniu dzieci i młodzieży
Dietetyka z elementami systemu HACCP i zasadami prowadzenia gospodarki magazynowej środkami spożywczymi - kurs 3-dniowy
Nowe normy żywienia z grudnia 2020 r. i nowe zalecenia żywieniowe z 10.2020 r. - realizacja w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży
Zmiana Prawa zamówień publicznych na środki spożywcze
Nowe normy żywienia i zalecenia żywieniowe w żywieniu zbiorowym osób dorosłych
Diety, alergie i nietolerancje pokarmowe w żywieniu dzieci i młodzieży
Żywienie dzieci w żłobkach
Zamówienia publiczne na środki spożywcze okiem intendenta

owal

zaproponuj temat szkolenia

* zaproponuj temat szkolenia i prześlij go do nas abyśmy rozważyli Twoją propozycję

Captcha