Realizujemy także szkolenia zamknięte dla grup pracowników (w wersji stacjonarnej i online). Zapytaj o wycenę.
Informacje, zgłoszenia:
Konrad Słomka
tel. 795 900 011
Dotychczas przeprowadzone szkolenia:
Diety, alergie i nietolerancje pokarmowe w żywieniu dzieci i młodzieży
Dietetyka z elementami systemu HACCP i zasadami prowadzenia gospodarki magazynowej środkami spożywczymi - kurs 3-dniowy
Nowe normy żywienia z grudnia 2020 r. i nowe zalecenia żywieniowe z 10.2020 r. - realizacja w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży
Zmiana Prawa zamówień publicznych na środki spożywcze
Nowe normy żywienia i zalecenia żywieniowe w żywieniu zbiorowym osób dorosłych
Diety, alergie i nietolerancje pokarmowe w żywieniu dzieci i młodzieży
Żywienie dzieci w żłobkach
Zamówienia publiczne na środki spożywcze okiem intendenta
zaproponuj temat szkolenia
* zaproponuj temat szkolenia i prześlij go do nas abyśmy rozważyli Twoją propozycję