Online: Lista 300 produktów spożywczych dozwolonych i niedozwolonych do stosowania w żywieniu zb...
Szkolenie online
21 stycznia 2025
Online: Lista 300 produktów spożywczych dozwolonych i niedozwolonych do stosowania w żywieniu zbiorowym w żłobkach, przedszkolach, szkołach
Szkolenie online, 21 stycznia 2025
|
Online: Od receptury do jadłospisu czyli układanie receptur i planowanie jadłospisów dla dzieci ...
Szkolenie online
23 stycznia 2025
Online: Od receptury do jadłospisu czyli układanie receptur i planowanie jadłospisów dla dzieci i młodzieży
Szkolenie online, 23 stycznia 2025
|
Online: Przygotowanie i przeprowadzenie zamówienia publicznego na środki spożywcze i usługi cate...
Szkolenie online
24 stycznia 2025
Online: Przygotowanie i przeprowadzenie zamówienia publicznego na środki spożywcze i usługi cateringowe. Prowadzenie gospodarki magazynowej środkami spożywczymi po przeprowadzeniu zamówienia i podpisaniu umowy
Szkolenie online, 24 stycznia 2025
|
Online: Intendent w placówce żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży (kurs 3-dniowy)
Szkolenie online
24 stycznia 2025
Online: Intendent w placówce żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży (kurs 3-dniowy)
Szkolenie online, 24 stycznia 2025
|
Online: Przygotowanie zakładu żywienia zbiorowego do kontroli sanitarnej oraz dokumentacja GHP, GM...
Szkolenie online
27 stycznia 2025
Online: Przygotowanie zakładu żywienia zbiorowego do kontroli sanitarnej oraz dokumentacja GHP, GMP i HACCP zgodna z aktualnymi przepisami prawnymi
Szkolenie online, 27 stycznia 2025
|
Online: Dietetyka dla osób pracujących w zakładach żywienia zbiorowego z elementami systemu HACC...
Szkolenie online
27 stycznia 2025
Online: Dietetyka dla osób pracujących w zakładach żywienia zbiorowego z elementami systemu HACCP (19 godzin)
Szkolenie online, 27 stycznia 2025
|
Online: Układanie receptur i jadłospisów w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży
Szkolenie online
29 stycznia 2025
Online: Układanie receptur i jadłospisów w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży
Szkolenie online, 29 stycznia 2025
|
Online: Nowoczesny kucharz - kurs dla kucharzy pracujących w zakładach żywienia zbiorowego dzieci...
Szkolenie online
07 lutego 2025
Online: Nowoczesny kucharz - kurs dla kucharzy pracujących w zakładach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży (2 dni)
Szkolenie online, 07 lutego 2025
|
Online: Szkolenie doskonalące w zakresie Dobrych Praktyk Higienicznej i Produkcyjnej (GHP, GMP) ora...
Szkolenie online
18 lutego 2025
Online: Szkolenie doskonalące w zakresie Dobrych Praktyk Higienicznej i Produkcyjnej (GHP, GMP) oraz Systemu HACCP dla pracowników zakładów żywienia zbiorowego
Szkolenie online, 18 lutego 2025
|
Zapraszamy do zapisania się do newslettera. Będą Państwo na bieżąco z wszelkimi informacjami.
Nie znaleźli Państwo u nas interesującego szkolenia? Proszę zaproponować temat szkolenia.
Pobierz formularz zgłoszeniowy, wypełnij i odeślij go do nas do 5 dni przed rozpoczęciem szkolenia.
zaproponuj temat szkolenia
* zaproponuj temat szkolenia i prześlij go do nas abyśmy rozważyli Twoją propozycję