Potwierdzone: Przygotowanie i przeprowadzenie zamówienia publicznego na środki spożywcze i usług...
![]() ![]() ![]() ![]() Potwierdzone: Przygotowanie i przeprowadzenie zamówienia publicznego na środki spożywcze i usługi cateringowe. Prowadzenie gospodarki magazynowej środkami spożywczymi po przeprowadzeniu zamówienia i podpisaniu umowy
![]() Szkolenie online, 27 października 2025
|
Potwierdzone: Intendent w placówce żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży (kurs 3-dniowy)
![]() ![]() ![]() ![]() Potwierdzone: Intendent w placówce żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży (kurs 3-dniowy)
![]() Szkolenie online, 27 października 2025
|
Układanie receptur i jadłospisów w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży
![]() ![]() ![]() ![]() Układanie receptur i jadłospisów w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży
![]() Szkolenie online, 30 października 2025
|
Potwierdzone: Przygotowanie zakładu żywienia zbiorowego do kontroli sanitarnej oraz dokumentacja G...
![]() ![]() ![]() ![]() Potwierdzone: Przygotowanie zakładu żywienia zbiorowego do kontroli sanitarnej oraz dokumentacja GHP, GMP i HACCP zgodna z aktualnymi przepisami prawnymi
![]() Szkolenie online, 04 listopada 2025
|
Potwierdzone: Nowoczesny kucharz - kurs dla kucharzy pracujących w zakładach żywienia zbiorowego ...
![]() ![]() ![]() ![]() Potwierdzone: Nowoczesny kucharz - kurs dla kucharzy pracujących w zakładach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży (2 dni)
![]() Szkolenie online, 17 listopada 2025
|
Zapraszamy do zapisania się do newslettera. Będą Państwo na bieżąco z wszelkimi informacjami.
Nie znaleźli Państwo u nas interesującego szkolenia? Proszę zaproponować temat szkolenia.
Pobierz formularz zgłoszeniowy, wypełnij i odeślij go do nas do 5 dni przed rozpoczęciem szkolenia.
zaproponuj temat szkolenia
* zaproponuj temat szkolenia i prześlij go do nas abyśmy rozważyli Twoją propozycję